Päivitä Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids -päivitys korjaa ohjelmistovirheitä (bugeja), lisää uusia ominaisuuksia ja tehostaa nykyisten ominaisuuksien toimintaa.

Kaspersky Safe Kids tarkistaa sovelluksen uuden version saatavuuden päivityspalvelimelta kerran viikossa. Kaspersky Safe Kids näyttää ilmoituksen jos uusi versio on saatavilla.

Jos päivität Kaspersky Safe Kidsin premium-version, jatkat sovelluksen premium-version käyttöä päivityksen jälkeen.

Päivitä Kaspersky Safe Kids

Huomautus: Jos loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus muuttuu Kaspersky Safe Kidsin päivityksen yhteydessä, ne on hyväksyttävä ennen sovelluksen uuden version asentamista.